Productpagina: PrimeHumic

Toevoeging van PrimeHumic aan het voer zal de kosten voor voer verlagen.  

 Primehumuc humus en humuszuur.

intersse knop

streep productpagina

 

GMP

 

streep productpagina

 

PrimeHumic bevordert de opname van voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Houdt uw landbouwhuisdiermeer gezond en vitaal!

Inhoud: verschillende volumes

Uniek proces met humus en fulvinezuur aan de basis

Bij de productie van PrimeHumic wordt geen gebruik gemaakt van chemische toevoegingen, hitte of conserveringsmiddelen. In plaats daarvan wordt met behulp van puur natuurlijke processen de natuur nagebootst, hetgeen resulteert in gezuiverd fulvinezuur dat optimaal beschikbaar is. Deze natuurlijke PrimeHumic kan aan alle complexe biochemische aspecten werken, aangezien het niet meer verbonden is aan de minerale complexen. Eigenaren van huisdieren en kleinvee zullen daarom de volledige voordelen ervaren van het gebruik van dit natuurlijke fulvinezuur product. Het mengt zich gemakkelijk met water of voedsel en is vrijwel smaakloos voor het huisdier en of het kleinvee. Door het hoge absorptievermogen en de zuiverheid van het fulvinezuur wordt het eten, en de vitaminen en mineralen beter opgenomen, en verbetert het ook de algemene gezondheid en natuurlijke afweer. Dit gezuiverde fulvinezuur product is daarom een krachtig natuurlijk ontgiftigings- en ontstekingsremmend product. 

Uw landbouwhuisdieren weer gezond en vitaal

  • Versterkt de weerstand
  • Voedt en beschermt de huid en vacht
  • Vergroot de opname van voedingsstoffen
  • Helpt zware metalen en pesticiden af te voeren.

Kijk hier voor de positieve effecten per landbouwhuisdier

Kosten verlagend

PrimeHumic hoeft slechts in kleine hoeveelheden te worden toegediend en de kosten ervan verdienen zichzelf weer terug!

Gebruik 

PrimeHumic kan dagelijks worden toegevoegd aan het drinkwater of door het eten worden gemengd.

Gewicht dagelijkse hoeveelheid PrimeHumic landbouwhuisdieren

PrimeHumic kan ook samen met PrimeFulvic gebruikt worden. Indien dit het geval is kan de dosering van PrimeFulvic worden gehalveerd. Het is vaak aan te bevelen om het dier de 1e dag een boost te geven van 250 - 1000ml PrimeFulvic (gewichtsafhankelijk, een pony 500ml, een koe 1000ml).

Bewaren Afgesloten, donker en koel (kelder of koelkast). Buiten zicht en bereik van jonge kinderen houden. 

Over humus en fulvinezuur

Humus zijn sterke antioxidanten die de vrije radicalen uit ons lichaam vangen, hierdoor wordt de cel balans hersteld. Wanneer vrije radicalen in ons lichaam verblijven, kunnen cellen ongecontroleerd gaan woekeren. Fulvinezuur normaliseert de celgroei en hersteld de cel balans. In onze dagelijks milieu en voeding worden we blootgesteld aan zware metalen en chemicaliën. Humusen zijn de enige stoffen die complexen radioactieve stoffen kunnen transformeren naar ongevaarlijke stoffen om ze zo uit onze voedselketen te houden en aantasting van de menselijke cellen te voorkomen.

Ingrediënten

Humus en fulvinezuur

Nieuwsbrief

Voor het laatste humus en fulvinezuur nieuws

 

 

Over BioAg Europe

Blaadje logo bioag euBioAg Europe bestaat uit een team van specialisten in het winnen van natuurlijke humus en fulvinezuur producten voor de agrarische sector, hoveniers en de industrie. Naast het verstrekken van deze unieke producten, heeft BioAg Europe ook als doel de bekendheid van humus en fulvinezuur in algemene zin te kunnen vergroten.

Lees hier onze Privacy verklaring

Zo kunt u ons bereiken

Telefoon: 036-5239690 
Email: info@bioag.eu
Facebook: /fulvinezuur
Twitter: @fulvinezuur