Ful-Power voor de tuinbouw - Grow smart. Grow Strong

De ontbrekende schakel

 Ful power

productpagina

Humus (humuszuur en fulvinezuur) en fulvinezuur producten inzetten voor de tuinbouw

Fulvinezuur is een ontbrekende schakel in de meeste teeltsystemen, vooral teelt in bakken en hydrocultuur. Ful-Power met fulvinezuur is een eeuwenoud gecomposteerd organisch materiaal dat planten helpt voedingsstoffen en mineralen efficiënter te benutten. Tegelijk ontgift het de plant en de teelaarde.

Ful-Power is belangrijk bij alle gewasstadia. Gebruik het daarom voor de hele levenscyclus van het desbtreffende gewas.

Op deze pagina komt u het volgende te weten

Bioag europe blad grijs HOE PROFITEERT HET GEWAS?

U zult betere en grotere wortelvorming, verhoogde opname van voedingsstoffen en gezondere ranken, grasmatten en planten zien. U zult ook merken dat groenten en fruit beter smaken, en dat bloemen duurzamer en geuriger zijn. Ful-Power vermindert stress door invloeden van buitenaf, of dat nu omgevingsinvloeden zijn zoals het weer, of plantenziektes.

Bioag europe blad grijs WERKT FUL-POWER IN COMBINATIE MET MIJN VOEDINGSSYSTEEM? 

Ful-Power is compatibel met alle voedingsstoffen en helpt bij de opname en effectiviteit van voedingsstoffen. Ful-Power is een puur fulvinezuur-isolaat. Ons unieke koud-microbiële proces (fermentatie) creëert een biostimulant die vrij is van achtergebleven chemicaliën en extractiemiddelresten, in tegenstelling tot producten die chemisch worden gewonnen. Het is meer geconcentreerd en effectiever dan producten op basis van wateruitspoeling. Door fermentatie onstaan ook extra phytostimulanten en enzymen die heilzaam zijn voor uw planten. Omdat Ful-Power de opname van voedingsstoffen verbetert, kunt u de toevoeging van voedingsstoffen verminderen met 10 tot 25%.

Bioag europe blad grijs IS FUL-POWER COMPATIBEL MET MIJN SYSTEEM?

Is Ful-Power compatibel met mijn systeem? Ful-Power werkt in harmonie met alle soorten systemen. Omdat het gezuiverd wordt door middel van biodigestie, geeft het geen vlekken, het klontert niet, en het verstopt geen sproei- en vernevelsystemen. Het kan gebruikt worden in de bodem, hydrocultuur, aquacultuur, grootschalige landbouw, irrigatie, tuinbouw, zandbedden, drip systemen, precisie jetsystemen, sanering, compost thee ... we kunnen wel zeggen dat we nog geen systeem hebben gevonden waarmee Ful-Power niet compatibel is.

Bioag europe blad grijs HEEFT FUL-POWER EFFECT OP DE ZUURTEGRAAD?

Omdat het niet chemisch is gewonnen, heeft het fulvinezuur in Ful-Power weinig tot geen effect op het pH van de voedingsstoffen wanneer het is verdund. In feite werkt het zelfs als een pH-buffer, en heeft geen negatieve invloed op pH.

Bioag europe blad wit HEEFT FUL-POWER EFFECT OP DE PPM?

Omdat het niet chemisch is gewonnen, heeft Ful-Power geen waarneembaar effect op ppm. Dit betekent dat u niet hoeft te compenseren voor ongewenste stoffen. Het product kan zonder aanpassingen worden geïntegreerd in uw bestaande programma. 

Bioag europe blad wit WAAR ZIJN DE AANBEVOLEN HOEVEELHEDEN OP GEBASEERD?

Door ons extractieproces bevat Ful-Power geen overtollige voedingsstoffen of chelaten die van invloed zijn op pH en ppm. Doorgaans zijn dat de beperkende factoren in het bepalen van toepasbare hoeveelheden. De hoeveelheden die wij aanraden zijn gebaseerd op wat werkt en wat het beste resultaat oplevert, volgens grondig onderzoek.

Bioag europe blad wit KAN FUL-POWER GEBRUIKT WORDEN ALS TOEVOEGING AAN BLADVOEDING?

Ful-Power is een must bij alle bladtoepassingen, omdat het andere componenten helpt de cellen binnen te dringen en zo de werking en efficiëntie ervan vergroot. Kan ik Ful-Power mengen met mijn preventieve, antischimmel- en antibacteriële sprays? Ful-Power zal de werkzaamheid van veel van deze producten te versterken. U kunt dan de aanbevolen hoeveelheden verminderen met een kwart tot een derde. We raden aan om het mengsel eerst te testen op een paar bladeren

Bioag europe blad grijs FUL-POWER GEBRUIKEN OP STEKKEN

U zult merken dat dat de ontwikkeling van de stek versnelt. En misschien wel belangrijker, nieuwe planten zullen beter bestand zijn tegen stress en hebben een betere gezondheid. Een gezondere stek groeit uit tot een gezondere plant en toegenomen genetisch potentieel.

Bioag europe blad grijs FUL-POWER GEBRUIKEN VOOR HET VERPOTTEN

U zult merken dat de plant zich snel ontwikkelt. En misschien nog wel belangrijker, nieuwe planten zullen minder lijden onder stress en hebben een betere gezondheid.

Bioag europe blad grijs FUL-POWER GEBRUIKEN BIJ ZAADGOED

U zult merken dat de plant zich snel ontwikkelt. En misschien nog wel belangrijker, nieuwe planten zullen minder lijden onder stress en hebben een betere gezondheid. 

Nieuwsbrief

Voor het laatste humus en fulvinezuur nieuws

 

 

Over BioAg Europe

Blaadje logo bioag euBioAg Europe bestaat uit een team van specialisten in het winnen van natuurlijke humus en fulvinezuur producten voor de agrarische sector, hoveniers en de industrie. Naast het verstrekken van deze unieke producten, heeft BioAg Europe ook als doel de bekendheid van humus en fulvinezuur in algemene zin te kunnen vergroten.

Lees hier onze Privacy verklaring

Zo kunt u ons bereiken

Telefoon: 036-5239690 
Email: info@bioag.eu
Facebook: /fulvinezuur
Twitter: @fulvinezuur