Humus en fulvinezuur bij akkerbouw - Grow smart. Grow Strong

beïnvloedt de bodem positief

Humus (humuszuur en fulvinezuur) en fulvinezuur producten inzetten voor de akkerbouw

Het gebruik van humus (humuszuur en fulvinezuur) en fulvinezuur in de akkerbouw kan gunstige effecten op zowel de fysische, de chemische als de biologische eigenschappen van de bodem. Deze twee humusstoffen verbeteren de bodemstructuur, hebben een waterhoudend vermogen en verminderen de harde ondergrond. Zware metalen in de bodem kunnen giftige reacties veroorzaken in de bodem, en remmen de beschikbaarheid van voedingsstoffen in planten. Humus en fulvinezuur binden zware metalen, en ontgiften daarmee de bodem.

Humusstoffen zijn hoogenergetische die microbiële groei en biochemische interacties verhogen; zoals koolstof en stikstofcycli en het verwezenlijken van andere phytostimulants. Bij gewas en planten hebben humuszuren positieve effecten op de enzymactiviteit, de opname van voedingsstoffen, de groei en de immuniteit.

Nutrienten chelatietherapie, het behouden en het toenemen van de beschikbaarheid van grondgebonden voedingsstoffen = het VERLAGEN van meststoffen.

Op deze pagina komt u het volgende te weten

Nieuwsbrief

Voor het laatste humus en fulvinezuur nieuws

 

 

Over BioAg Europe

Blaadje logo bioag euBioAg Europe bestaat uit een team van specialisten in het winnen van natuurlijke humus en fulvinezuur producten voor de agrarische sector, hoveniers en de industrie. Naast het verstrekken van deze unieke producten, heeft BioAg Europe ook als doel de bekendheid van humus en fulvinezuur in algemene zin te kunnen vergroten.

Lees hier onze Privacy verklaring

Zo kunt u ons bereiken

Telefoon: 036-5239690 
Email: info@bioag.eu
Facebook: /fulvinezuur
Twitter: @fulvinezuur