Humus en fulvinezuur bij gewas en plant

positieve effecten op de eigenschappen van de bodem

De voordelen van humus (humuszuur en fulvinezuur) en/of fulvinezuur bij gewas en plant

Verschillende onderzoeken laten zien dat humus (humuszuur en fulvinezuuren fulvinezuur producten grote voordelen kan hebben voor zowel gewas als plant. Het positief beínvloeden van de bodem kan onder andere zorgen voor grotere wortelvorming, verhoogde opname van voedingsstoffen en gezonder uitziende grassen en planten. Humus en fulvinezuur zijn een belangrijke eerste stap voor het toevoegen van duurzaamheid aan de bodem.

Uw bodem duurzamer maken en uw rendement verhogen? Hieronder vindt u de bevindingen bij verschillende gewas, akker- en tuinbouw, sportvelden en grassen (hoveniers).

Humus en fulvinezuur bij akkerbouw

Akkerbouw

Humus en fulvinezuur bij tuinbouw

Tuinbouw

Humus en fulvinezuur bij sportvelden

Sportvelden

Humus en fulvinezuur voor hoveniers

Hoveniers

Positief beinvloeden van de bodem

Het gebruik van humus en fulvinezuur bij het gewas en/of planten kan gunstige effecten op zowel de fysische, de chemische als de biologische eigenschappen van de bodem. Deze twee humusstoffen verbeteren de bodemstructuur, hebben een waterhoudend vermogen en verminderen de harde ondergrond. Zware metalen in de bodem kunnen giftige reacties veroorzaken in de bodem, en remmen de beschikbaarheid van voedingsstoffen in planten. Humus en fulvinezuur binden zware metalen, en ontgiften daarmee de bodem."

Nieuwsbrief

Voor het laatste humus en fulvinezuur nieuws

 

 

Over BioAg Europe

Blaadje logo bioag euBioAg Europe bestaat uit een team van specialisten in het winnen van natuurlijke humus en fulvinezuur producten voor de agrarische sector, hoveniers en de industrie. Naast het verstrekken van deze unieke producten, heeft BioAg Europe ook als doel de bekendheid van humus en fulvinezuur in algemene zin te kunnen vergroten.

Lees hier onze Privacy verklaring

Zo kunt u ons bereiken

Telefoon: 036-5239690 
Email: info@bioag.eu
Facebook: /fulvinezuur
Twitter: @fulvinezuur