Productpagina: Cytoplus

Belangrijk voor groeitijden

 Cytoplus.

intersse knop

streep productpagina

  

stel een vraag

 

streep productpagina

 

 

Cytoplus, belangrijk voor groei tijden

Inhoud: 10 kg

Belangrijk humus en fulvinezuur middel voor groeitijden

CytoPlus is een volwaardig product dat toevoeging van andere producten overbodig maakt. Het humuszuur en fulvinezuur in combinatie met oplosbaar zeewier en zeven micronutriënten hebben een positieve invloed op de kwaliteit en groei van gras, bloemen en planten.

Cyctoplus bevordert bloem- en vruchtvorming

CytoPlus bevat een breed spectrum aan o.a. essentiële sporenelementen. Het humus en fulvinezuur in combinatie met oplosbaar zeewier en zeven micronutriënten hebben een positieve invloed op de kwaliteit en groei van gras, bloemen en planten. Beneveling met een vloeibare CytoPlus-oplossing van bloemen en/of planten die zich in het begin van de bloeifase of het knopstadium bevinden, verbetert de bloei en de kwantiteit en houdt de kwaliteit langer in stand.

CytoPlus is zeer geschikt voor toepassing op gras. Vooral het humus- en fulvinezuur in CytoPlus voorziet gras van een grotere stikstofopname, wat resulteert in een volle, groene kleur en een gezonder wortelstelsel. Het kan ook aan planten in het groeiseizoen worden toegediend om snel voedingsstoftekorten te corrigeren en om de algehele gezondheid van de plant te verbeteren.

Het is een oplosbaar, geconcentreerd poeder dat veelzijdig is in gebruik: in droge vorm om het gazon, plantenperk of opgelost in water onder meer voor irrigatie en besproeiing met een gieter. CytoPlus is een uitmuntende bladbemesting en kan tevens gebruikt worden als compost- en compostthee-activator.

Een synergetische combinatie van Ful-Humix, zeewierextract uit Noorwegen en 7 micronutriënten noodzakelijk voor plantgroei.

Langere levensduur planten

Bij bloemen en/of planten die zich in het begin van de bloeifase of het knopstadium bevinden, kan met CytoPlus eenvoudig de bloei en kwantiteit worden verbeterd en de kwaliteit langer in stand worden gehouden. Daardoor kan er langer worden genoten van een bloem en/of plant.

Groenere grasmat

CytoPlus kan ook worden toegepast op gras. Vooral het humuszuur en het fulvinezuur in de CytoPlus voorziet gras van een grotere stikstofopname. Dit resulteert in een groenere kleur en een gezonder wortelstelsel vanuit een verhoogde fotosynthese. Voor een betere opname is het verstandig om CyctoPlus voor de regen te strooien. Een andere optie is om CyctoPlus op te lossen in water. CyctoPlus is vooral gunstig voor belangrijke overgangsperiodes.

De voordelen

 • Bevordert de bloem- en vruchtgroei;
 • verbetert de bodemstructuur;
 • levert essentiële sporenelementen;
 • verhoogt de opname van meststoffen;
 • vermindert het uitlogen van voedingsstoffen;
 • verhoogt de tolerantie voor droogte;
 • versterkt de weerstand van de plant;
 • levert phytostimulanten;
 • stimuleert microbiële activiteit.

Geschikt voor

 • bodemsystemen
 • irrigatie/injecteren
 • hydrocultuur
 • bewatering met handgieter
 • bladbemesting
 • activering van compost en compostthee

Dosering

Zaadontkieming: groenten; week de zaadjes minimaal 72 uur in een oplossing van 0,65g Ful-Humix per 10 liter. Andere doeleinden; minimaal 24 uur weken in dezelfde oplossing.

Bodem- en potplanten: 1,3 tot 2,6 g per 10 liter voor een irrigatieoplossing.

Hydrocultuur: 1,3 g per 10 liter met voedingsstofoplossing in een reservoir bij een volledige verversing. Gebruik een verdunning van 0,5 g per 10 liter om het reservoir bij te vullen.

Bladbemesting: 0,6g per liter, elke 7 tot 10 dagen.

Gazon/plantenperk/akker: 20 tot 40 g per 100m² (2 tot 4 kilo per hectare), elke 3 tot 6 weken. Bodemverbeteraar en bioremediatie (vóór het beplanten): 50 tot 100 g per 100m².

Een ¼ theelepel is ongeveer 0,5 g.

Ingrediënten

Humuszuur 40%, fulvinezuur 10.5%; borium, kobaltsulfaat, kopersulfaat, ijzersulfaat, mangaansulfaat, natriummolybdaat en zinksulfaat, gebonden aan humus- en fulvinezuren gewonnen uit de hoogste kwaliteit zoetwater-humusafzettingen en zeewier

Nieuwsbrief

Voor het laatste humus en fulvinezuur nieuws

 

 

Over BioAg Europe

Blaadje logo bioag euBioAg Europe bestaat uit een team van specialisten in het winnen van natuurlijke humus en fulvinezuur producten voor de agrarische sector, hoveniers en de industrie. Naast het verstrekken van deze unieke producten, heeft BioAg Europe ook als doel de bekendheid van humus en fulvinezuur in algemene zin te kunnen vergroten.

Lees hier onze Privacy verklaring

Zo kunt u ons bereiken

Telefoon: 036-5239690 
Email: info@bioag.eu
Facebook: /fulvinezuur
Twitter: @fulvinezuur