Voor het gewas en planten heeft Bioag Europe diverse humus (humuszuur en fulvinezuur) en fulvinezuur producten ontwikkeld voor een scala aan toepassingen en optimaal gebruiksgemak. Wij leveren basisproducten zoals Ful-Power (vloeistof) Ful-Humix (korrel). Daarnaast hebben wij kant-en-klaar producten als de TM-7 en CytoPlusDeze laatste twee humuszuur en fulvinezuur producten zijn dusdanig samengesteld dat de gebruiker zelf geen andere ingrediënten hoeft toe te voegen. U kiest uw product op basis van het systeem dat u gebruikt en het resultaat dat u beoogt. 

Hieronder vindt u onze producten die u in kan zetten bij gewas en planten

Ful-Power met fulvinezuur

Ful-Power

met fulvinezuur

Ful-Humix humus concentraat (humuszuur en fulvinezuur) met zeewier en micronutriënten

Ful-Humix

met humus en fulvinezuur

TM7 met humuszuurconcentraat met micronutriënten

TM7

met humus, fulvinezuur en micronutriënten

Cytoplus humus concentraat met zeewier en micronutriënten

Cytoplus

met humus, fulvinezuur, micronutriënten en zeewier

Onze humus en fulvinezuur producten staan voor kwaliteit 

De focus ligt bij Bioag Europe op kwaliteit. Onze humus en fulvinezuur producten voor akker- en tuinbouw zijn ofwel vermeld bij het OMRI en/of voldoen aan de organische standaarden. Bioag USA is lid van de International Humic Substance Society (IHSS) en ondersteunt de aanbevolen testmethoden.

Nieuwsbrief

Voor het laatste humus en fulvinezuur nieuws

 

 

Over BioAg Europe

Blaadje logo bioag euBioAg Europe bestaat uit een team van specialisten in het winnen van natuurlijke humus en fulvinezuur producten voor de agrarische sector, hoveniers en de industrie. Naast het verstrekken van deze unieke producten, heeft BioAg Europe ook als doel de bekendheid van humus en fulvinezuur in algemene zin te kunnen vergroten.

Lees hier onze Privacy verklaring

Zo kunt u ons bereiken

Telefoon: 036-5239690 
Email: info@bioag.eu
Facebook: /fulvinezuur
Twitter: @fulvinezuur