Opdracht:

Praktijk onderzoek naar het effect van geconcentreerde humus (bevat humus- en fulvinezuur) op de productie, vertering van voeding en gezondheid van landbouwhuisdieren. Dit onderzoek houdt in dat er een onderzoeksopzet gemaakt wordt, de praktische uitvoering daarvan, data verzameling en analyse om uiteindelijk daarvan een onderzoeksrapport op te stellen. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder begeleiding van een research medewerker van het bedrijf. Het betreft onder andere onderzoek bij kalveren, varkens of pluimvee.

Start:  In overleg
Duur: 3 tot 6 maanden
Uiterste datum klaar:   

Het bedrijf:

BioAg Europe staat voor het leveren van kwalitatieve fulvinezuur en humuszuur producten. Onze reputatie berust voor een belangrijk deel op onderzoek en innovatie. Bij BioAg Europe werken gedreven mensen in een informele collegiale werksfeer. Een baan of stage bij BioAg Europe betekent uitdaging en mogelijkheden tot zelfontplooiing.

Humus en fulvinezuur producten

De productontwikkeling van BioAg Europe is gebaseerd op onderzoek van gerenommeerde studies en samenwerkingsverbanden met wetenschappers en landbouwkundigen. Het onderzoek is nog steeds in volle gang, waardoor wij nog steeds nieuwe toepassingen en informatie vinden. Momenteel bedienen wij de volgende categorieën: gezondheid van mens, dier en gewas, bio – sanering en  OEM samenstelling.

Verspreiding van scholing en kennis van humus en fulvinezuur

Naast het ontwikkelen van producten op basis van humuszuur en fulvinezuur vinden wij het ook belangrijk om scholing en kennis van de humusstoffen te verspreiden.

Denk jij een goede toevoeging te zijn op ons team? Wij van BioAg Europe zijn altijd op zoek naar goede impulsen.

Nieuwsbrief

Voor het laatste humus en fulvinezuur nieuws

 

 

Over BioAg Europe

Blaadje logo bioag euBioAg Europe bestaat uit een team van specialisten in het winnen van natuurlijke humus en fulvinezuur producten voor de agrarische sector, hoveniers en de industrie. Naast het verstrekken van deze unieke producten, heeft BioAg Europe ook als doel de bekendheid van humus en fulvinezuur in algemene zin te kunnen vergroten.

Zo kunt u ons bereiken

Telefoon: 036-5239690 
Email: info@bioag.eu
Facebook: /fulvinezuur
Twitter: @fulvinezuur