De Bioag groep

Europe en de USA

Het volgende komt u hier over ons te weten

  1. De Bioag groep bestaat uit
  2. Technologie en ontwikkeling

De Bioag groep bestaat uit 

  1. Bioag Europe;
  2. Bioag (USA).

BioAg is een Amerikaans bedrijf waar een team van tien wetenschappers onder leiding van Dr. Robert Faust wetenschappelijk onderzoek doet naar het gebruik en effect van producten op basis van humus en fulvinezuur. Dr. Faust is pionier in de wereld van humusproducten en heeft veel internationale faam verworven met het wetenschappelijk aantonen van de effecten die humus en fulvinezuur producten in de agrarische sector en de tuibouw. Al vanaf eind jaren '60 houdt hij zich bezig met onderzoek naar de mogelijkheden van deze producten in onze samenleving. 

Technologie en ontwikkeling

Door hun jarenlange research heeft het team van BioAg een voorsprong op dit gebied en zijn zij inmiddels marktleider in de technologie en ontwikkeling van deze producten. De wetenschappers zijn gespecialiseerd in de biochemie, plant- en natuurkunde en hebben jarenlange ervaring in het onderzoeken en ontwikkelen van alternatieve producten voor de landbouw, het milieu en onze eigen gezondheid. Daarnaast wil dit bevlogen team door middel van scholing en kennisoverdracht hun klanten zo breed mogelijk informeren over het gebruik en effect van humus en fulvinezuur. De producten staan bekend om hun actieve werking en worden gerespecteerd om hun hoge biologische activiteit, maar het zijn vooral de resultaten die voor zich spreken!

 

                                          Bioag europe logo grijs achtergrond       Bioag USA logo grijs achtergrond

Nieuwsbrief

Voor het laatste humus en fulvinezuur nieuws

 

 

Over BioAg Europe

Blaadje logo bioag euBioAg Europe bestaat uit een team van specialisten in het winnen van natuurlijke humus en fulvinezuur producten voor de agrarische sector, hoveniers en de industrie. Naast het verstrekken van deze unieke producten, heeft BioAg Europe ook als doel de bekendheid van humus en fulvinezuur in algemene zin te kunnen vergroten.

Lees hier onze Privacy verklaring

Zo kunt u ons bereiken

Telefoon: 036-5239690 
Email: info@bioag.eu
Facebook: /fulvinezuur
Twitter: @fulvinezuur