Certificering

GMP, OMRI en IHSS

GMP certificaat grijs

 Onze producten voor landbouwhuisdieren zijn voorzien van een GMP certificaat.

BioAg Europe beschikt over een GMP-certificaat. GMP verwijst naar het Good Manufacturing Practice reglement en is ontwikkeld door het productschap diervoeder.

 

feedchain humus fulvinezuurGMP wordt Feed Chain Alliance. Op 21/05/2015 verdween de benaming "GMP Regeling". De Feed Chain Alliance Standaard was geboren. Er is geen verschil. 'GMP Dierenvoeders' is gewoon van naam veranderd in 'Feed Chain Alliance Standaard' (FCA). Er wijzigt dus niets aan uw vertrouwde standaard. Ook de bijdrage blijft dezelfde. Beide logo's mogen naast elkaar gebruikt worden tot 22/05/2018.

 

Omri gecertificeerdOMRI gecertificeerd

Onze producten voor de akker- en tuinbouw zijn in Amerika OMRI gecertificeerd en/of voldoen aan de organische standaarden. Het ‘Organic Materials Review Institute’ is een non-profit organisatie uit Amerika die bepaalt welke producten toegelaten zijn om te gebruiken in de gecertificeerde organische teelten. Bij het certificeren hanteert OMRI de organische standaarden (National Organic Standards) zoals voorgeschreven door het USDA (United States Department of Agriculture, ofwel vrij vertaald het Ministerie van Landbouw).

IHSS grijs

 International Humic Substance Society 

BioAg Europe en Bioag USA zijn lid van het zogeheten 'International Humic Substance Society (IHSS)' en ondersteunen hun aanbevolen testmethoden. Dit wil zeggen dat onze humus en fulvinzuur volgens de testmethoden van de IHSS worden gemeten.

Een vraag over onze kwaliteitsnormen? Neem gerust contact op.

 

 

Nieuwsbrief

Voor het laatste humus en fulvinezuur nieuws

 

 

Over BioAg Europe

Blaadje logo bioag euBioAg Europe bestaat uit een team van specialisten in het winnen van natuurlijke humus en fulvinezuur producten voor de agrarische sector, hoveniers en de industrie. Naast het verstrekken van deze unieke producten, heeft BioAg Europe ook als doel de bekendheid van humus en fulvinezuur in algemene zin te kunnen vergroten.

Lees hier onze Privacy verklaring

Zo kunt u ons bereiken

Telefoon: 036-5239690 
Email: info@bioag.eu
Facebook: /fulvinezuur
Twitter: @fulvinezuur